Σε κατάσταση αποσύνθεσης εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε διαμέρισμα της οδού Παγασών στο Βόλο, η σορός ενός 31χρονου άντρα.

Σύμφωνα με το myvolos.net, ο άνδρας πρέπει να ήταν νεκρός τουλάχιστον επί τέσσερις μέρες, προτού κάποιος καταλάβει ότι έχει πεθάνει, καθώς το σώμα του βρισκόταν σε κατάσταση πρώτης αποσύνθεσης, ενώ η Αστυνομία εκτιμά ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και έχει ζητήσει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο 31χρονος που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν χρήστης ναρκωτικών, έμενε περιστασιακά στο σπίτι του φίλου του, όπου και βρέθηκε, ενώ είχε στο παρελθόν απασχολήσει για διάφορες κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών.

Το πτώμα βρέθηκε λόγω της έντονης σήψης στην οποία είχε περιέλθει. Γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, που μπαίνοντας στο διαμέρισμα βρήκε τον άντρα –τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά– καθισμένο σε μία πολυθρόνα και τυλιγμένο με ένα σεντόνι.

Η σορός του άτυχου άντρα, έχει μεταφερθεί στη Λάρισα όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.