Σε επίσχεση εργασίας έχουν προχωρήσει από τις 18 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο στο Αγρίνιο καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες, ενώ τους οφείλονται και αναδρομικά από τις νόμιμες αυξήσεις που ποτέ δεν έγιναν.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση που βιώνουν η εργοδοσία τους απειλεί και τους τρομοκρατεί, προσλαμβάνοντας μάλιστα και προσωπικό!

Η επίσχεση εργασίας έχει αντίκτυπο και στους ασθενείς, αφού έχουν σταματήσει οι εισαγωγές και τα χειρουργεία. Σο πλευρό των εργαζομένων βρίσκονται πολίτες και φορείς της περιοχής, όπως και το Εργατικό Κέντρο και το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου, το σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Αγρινίου, η γενική Συνέλευση του συλλόγου δασκάλων Αγρινίου Θέρμου, καθώς και ο εμπορικός σύλλογος Αγρινίου.

Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης και Μ. Κριστωτάκης κατέθεσαν ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς σχετικά με τις ενέργειες που θα γίνουν για να λυθούν τα προβλήματα και τα μέτρα που θα ληφθούν προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.