Το κυριακάτικο brunch στο αγαπημένο σημείο συνάντησης της πόλης, το εμβληματικό Athénée της λαμπερής οδού Βουκουρεστίου, υποδέχθηκε τις δημιουργίες του pastry chef Στέλιου Παρλιάρου.
Αυτή τη χρονιά οι γλυκές του δημιουργίες έχουν αναφορά στην παλιά Αθήνα. Γεύσεις νοσταλγικές που όλοι αγαπήσαμε κατά καιρούς και που είναι πλέον δυσεύρετες όπως η πάστα serrano και πολλά άλλα.
Το μεσημέρι της Κυριακής 25 Οκτώβρη πολλοί επώνυμοι φίλοι γέμισαν το Athénée και τον εξωτερικό χώρο στον όμορφο πεζόδρομο της Βουκουρεστίου και απόλαυσαν το Lazy Sunday Brunch menu του chef Νίκου Σκλήρα, με πολλές επιλογές από νόστιμα πιάτα, φυσικούς χυμούς και φυσικά τα καθιερωμένα cocktails!
Όλοι λάτρεψαν τις γλυκές δημιουργίες που είχε ετοιμάσει ειδικά για το Lazy Sunday Brunch του Athénée, ο Στέλιος Παρλιάρος, σε ένα εντυπωσιακό display – έργο τέχνης, που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για τις επόμενες τέσσερις Κυριακές, έως 22 Νοέμβρη.