Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα αγρότες από όλη τη Χαλκιδική αυξάνοντας της κινητοποιήσεις του ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης

Οι αγρότες της Χαλκιδικής προέβησαν σε μια συμβολική κίνηση, ενημερώνοντας τους διερχόμενους πολίτες για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους, έξω από το κτίριο της ΔΟΥ στα Μουδανιά, ενώ όπως αναφέρει το seleo.gr, από όπου και η φωτογραφία, κατέθεσαν τα αιτήματά τους στον προϊστάμενο της ΔΟΥ για να τα προωθήσει στο υπουργείο οικονομικών.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Τσακίρογλου, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων, περισσότεροι από 100 αγρότες μοίρασαν ενημερωτικό έντυπο υλικό με τα αιτήματά τους στους πολίτες, ενώ τα κατέθεσαν και στον προϊστάμενο της εφορίας προκειμένου να τα προωθήσει στο υπουργείο Οικονομικών.

«Πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος ότι ο αγώνας των αγροτών αφορά και τους ίδιους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσακίρογλου, σημειώνοντας δε ότι το μπλόκο των Μουδανιών παραμένει έτοιμο για εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων και «όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον υπουργό Οικονομικών».