Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής απομάκρυναν τη διαφημιστική πινακίδα που ξήλωσαν χθες (07/04) οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν σε όλο το λεκανοπέδιο, με κίνδυνο να πέσει στο οδικό δίκτυο, από ταράτσα ιδιωτικού κτιρίου επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Με εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, ο μηχανισμός της περιφέρειας παρενέβη άμεσα και τεχνικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο υπό την επίβλεψη του συμβούλου Οδικής Ασφάλειας  Κ. Λογοθέτη.

Σε συνεργασία με την Τροχαία διακόπηκε η κυκλοφορία επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα (από τη λ. Αλίμου έως την Εθνάρχου Μακαρίου), στο διάστημα 19:00-22:00, αποκλείστηκε η περιοχή, ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και απομακρύνθηκε η πινακίδα.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τις υπηρεσίες της περιφέρειας για την άμεση κινητοποίησή τους, τονίζοντας: «Πάγια προτεραιότητά μας είναι η προστασία του οδικού δικτύου και των πολιτών. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή και να παρεμβαίνουμε, όπου απαιτείται για την ασφάλεια των κατοίκων της Αττικής».