Μια μοναδική διαδικτυακή εμπειρία παιχνιδιού και συγχρόνως μία διαδραστική έγχρωμη νουάρ ταινία προσφέρει η νέα digital καμπάνια του Perrier, Provocative Nature.

Μέσα από το www.provocativenature.gr οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν στοιχεία, να λύσουν γρίφους, να συλλέξουν μυστικά και να ενεργοποιήσουν όλες τους τις αισθήσεις προκειμένου να φτάσουν, μέσα από μία έντονη εμπειρία παιχνιδιού που κορυφώνεται στη διάρκεια 5 επεισοδίων, στην ανακάλυψη του κρυμμένου μυστικού του Perrier, ενός μυστικού που παραμένει κρυμμένο εδώ και 150 χρόνια!

Στο τέλος, ένας τυχερός από όσους ολοκληρώσουν και τα 5 στάδια της πρόκλησης θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Παρίσι και να παρακολουθήσει αγώνες Roland Garros!

Περισσότερα δώρα όμως, κρύβονται σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για κάθε επεισόδιο που ο χρήστης ολοκληρώνει, μπαίνει στην κλήρωση για μοναδικά δώρα εμπειρίας, όπως extreme weekends στη Ναύπακτο και τον Παρνασσό με δραστηριότητες όπως rafting, rapel, τοξοβολία, αναρρίχηση και καταβάσεις με mountain bike, διαμονή σε junior suite του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και περιποιήσεις σπα στο GB Spa!

Και τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ. Σε κάθε στάδιο ανακάλυψε το Bonus Games, παίξε, λύσε τον γρίφο και μπες στην κλήρωση για μοναδικά δώρα Perrier!

Και όσο η περιήγηση στους διαδρόμους του ξενοδοχείου συνεχίζεται, τίποτε δεν θα μπορούσε να σε δροσίζει περισσότερο από το πιο φυσικό αναψυκτικό, Perrier!

Το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε στη διεύθυνση www.provocativenature.gr, ενώ την ταινία βλέπετε στο YouTube channel:
Perrier Provocative Nature.