«Τον είδα να σπάει το τζάμι ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου και να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. Προσπαθούσε να πάρει ότι έβρισκε μπροστά του και να διαφύγει. Έπρεπε να τον σταματήσω με κάθε τρόπο. Η ανοχή έχει και τα όριά της» μας λέει ο Γ. Χ. 

Τα λόγια αυτά ανήκουν σε πρόσωπο – πρωταγωνιστή μίας διάρρηξης αυτοκινήτου στην περιοχή των Εξαρχείων την Τρίτη το πρωί.

Το πρόσωπο αυτό (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή μας) μιλά στο newsbeast.gr και περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς έπιασε το δράστη.

«Ήταν 10 το πρωί και έπρεπε να πάω στη δουλειά μου. Όταν τον είδα μέσα στο αυτοκίνητο, τον ρώτησα “τι κάνεις εκεί”. Εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Εγώ τον ακολούθησα. Περαστικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, έμεναν άπραγοι», αναφέρει ο άνθρωπος που έπιασε το δράστη. Και συνεχίζει:

«Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε στα στενάκια των Εξαρχείων και της Κυψέλης. Η Αστυνομία έφτασε μόνο όταν είχα καταφέρει να τον ακινητοποιήσω στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Και τον συνέλαβαν».