Υπάρχουν πολλοί γευστικοί συνδυασμοί που ενισχύουν την απόλαυση ενός απαράμιλλης ποιότητας καφέ Nespresso.

Το μόνο που χρειάζεται, για να αναδειχθούν είναι φαντασία και δημιουργικότητα, όπως απέδειξε η συμμετοχή στο ξεχωριστό σεμινάριο για την παρασκευή κοκτέιλ, που διοργανώθηκε στη Nespresso Boutique του Ψυχικού (Κηφισίας 168).

Ο έμπειρος bartender που ανέλαβε την παρασκευή των κοκτέιλ, τα οποία δημιούργησε ο Σπύρος Κερκύρας, έδειξε στους φίλους της Nespresso πώς να παρασκευάσουν μοναδικά κοκτέιλ, με ιδιαίτερη ευκολία, έχοντας ως βασικό συστατικό τον καφέ της Nespresso.

Το Nespresso Berry με βάση το φρέσκο βατόμουρο, το Nespresso Vanilla Martini με βάση το Martini και το μη αλκοολούχο Cookies Nespresso γίνονται ο ιδανικός τρόπος για να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τον αγαπημένο μας καφέ Nespresso σε πρωτότυπες παρασκευές φέτος το καλοκαίρι.

Με αφετηρία μία κάψουλα Nespresso μπορεί η μεγαλύτερη γευστική πολυτέλεια να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα φλιτζάνι, μία κούπα ή και ένα ποτήρι για κοκτέιλ.

Τα σεμινάρια Καφεγνωσίας της Nespresso , που συστήνουν το καφεζείν στο ελληνικό κοινό, θα συνεχιστούν με νέες θεματικές. Το νέο πρόγραμμα θα αναρτηθεί σύντομα στις Nespresso Boutiques.