Η δημοσιογράφος γνωστοποίησε η ίδια, μέσω του προσωπικού της site, την περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο. Η Σεμίνα Διγενή βρίσκεται σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«Φόβος, φόβος, φόβος. Η κόρη μου, μου χαρίζει ανθοιάματα που τον καταπολεμούν, λέει. Στήνω ολόκληρη συνωμοσία, να μην υποψιαστεί κανείς το παραμικρό, να μην καταλάβει κανείς ότι Τρίτη πρωί μπαίνω για επέμβαση, ”επεμβασούλα” όπως τη χαρακτήριζε ο γιατρούκος μου, ο μέγας Θάνος Παράσχος, για να μην τρομάξω… Από πολύ νωρίς στη ζωή μου, είχα την απόλυτη βεβαιότητα της αθανασίας μου!!! Ζούσα δε, ειδικά μέχρι τα 30, σαν να είχα υπογράψει και το σχετικό συμβόλαιο με το Σύμπαν.

Σήμερα, βρέθηκα μ’ έναν θεαματικό πήδο στο άλλο άκρο. Φοβάμαι τα πάντα, υποψιάζομαι δολοφονικούς ιούς, βλέπω εφιάλτες με βουτιές στο κενό, κρατιέμαι όταν κατεβαίνω σκάλες, γιατί δε θα μου άξιζε ο γελοίος θάνατος μιας θεαματικής σαβούρδας.

Ξέρετε πού θέλω να καταλήξω; Προσέχετε και υπολογίζετε τον εαυτό σας πάνω απ’ όλα και κυρίως ΠΑΝΩ από τη δουλειά. Και σας το λέει αυτό μια σεσημασμένη εργασιομανής, που θεωρούσε φυσιολογικό να εργάζεται 18 ώρες την ημέρα, 30τόσα χρόνια.. Αυτό σκεφτόμουν στο αυτοκίνητο της Ειρήνης, βλέποντας στην Κηφισίας, κάποιους κατακόκκινους ανθρώπους, να μουντζώνονται στο φανάρι.

Χαλαρώστε παιδιά, η ζωή -τελικά- είναι πολύ ωραία».