Με το συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη, «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Κατσίμπας.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές:

«Γιατί πολύ απλά θέλω να αλλάξω τον δήμο μας. Είμαι χρόνια δραστήριος στα κοινά και θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό πολίτη. Αποδέχτηκα μια άκρως τιμητική πρόταση από τον Νίκο Χιωτάκη για να βοηθήσω στη λύση των προβλημάτων της πόλης όπου γεννήθηκα, εργάζομαι και ζω με την οικογένεια μου.

Άλλωστε, σαν οικογένεια η οποία ζει και ανήκει στον ιστό του δήμου μας για ένα ολόκληρο αιώνα, θέλω επιτέλους να δω την πόλη μου να γίνεται ελκυστική, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες λύσεις. Λύσεις σε καίρια και διαχρονικά προβλήματα όπως είναι τα σκουπίδια, οι παιδικές χαρές, τα πεζοδρόμια, η ασφάλεια, το περιβάλλον.

Για τους λόγους αυτούς συστρατεύομαι σε αυτή την κοινή προσπάθεια με μόνο στόχο μια καλύτερη πόλη και καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους εμάς που ζούμε στην Κηφισιά».

Ποιος είναι ο Γιώργος Κατσίμπας

Ο Γιώργος Κατσίμπας με τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη

Γεννήθηκε το 1974 στην Κηφισιά και είναι 3η γενιά Κηφισιώτης. Είναι παντρεμένος με την Εύη Κατσώνη και έχει δύο παιδιά, την Σταματίνα 9 ετών και τον Κωνσταντίνο 2 ετών. Έχει αποφοιτήσει από την «Ελληνική Παιδεία» και συνέχισε τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σήμερα διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση στην Κηφισιά, την οποία ίδρυσε ο παππούς του το 1940, ενώ ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Κατσίμπας, για χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Κηφισιάς, συμμετείχε επίσης ενεργά στη κοινωνική ζωή της πόλης μας.

Ο Γιώργος Κατσίμπας πάντα ενδιαφερόταν για τα κοινά και έχει μια διαχρονική δράση σε αυτά αφού κατά καιρούς διετέλεσε μέλος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, της Δημοτικής Εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ καθώς επίσης και του Ερυθρού Σταυρού.

Σαν ενεργός πολίτης, θέλει να συμβάλει στη προσπάθεια για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του δήμου Κηφισιάς.

Όνειρο του είναι να βοηθήσει στην δημιουργία μιας πόλης προτύπου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών μιας ευρωπαϊκής πόλης του 21ου αιώνα.