Το νέος έτος ξεκίνησε και η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, προκειμένου να βοηθήσει τους καταναλωτές να δουν το 2013 με μία διαφορετική, περισσότερο αισιόδοξη ματιά, ανοίγει την αυλαία των χειμερινών εκπτώσεων «τινάζοντας την μπάνκα» στον αέρα και καλώντας όλο τον κόσμο να «κάνει την τύχη του» σε ένα από τα υπερσύγχρονα καταστήματα της αλυσίδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωτσόβολος, κάνει δυναμικό ποδαρικό στις φετινές εκπτώσεις και προσφέρει από τις 15/01/2013 έως και τις 28/02/2013 σε όλους τους καταναλωτές μοναδικές και ανεπανάληπτες προσφορές. Όποιος αποφασίσει να πραγματοποιήσει τις αγορές τους σε ένα από τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα της αλυσίδας, δε θα μείνει στον άσο, αλλά θα κερδίσει από χέρι, κάνοντας παιχνίδι με ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Μερικές από τις μοναδικές προσφορές του πρώτου δεκαημέρου των φετινών εκπτώσεων, είναι οι ακόλουθες:

Τηλεόραση LG 32’’ 100hz από 299€ μόνο 244€
Φωτογραφική μηχανή Olympus 12Mpixel από 79€ μόνο 59€
Κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ LUMNIA από 489€ μόνο 299€
Νotebook Samsung με Windows 8, διπύρηνο επεξεργαστή και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών από 549€ μόνο 459€
Πλυντήριο Ιndesit 9kg από 489€ μόνο 289€
Σκούπα 2.000W Aeg από 89€ μόνο 59€
Κλιματιστικό Inverter 12.000BTU ΤΟΥΟΤΟΜΙ από 699€ μόνο 579€

Εκτός από τις παραπάνω μοναδικές προσφορές και από αυτές που θα υπάρξουν σε όλο το διάστημα των χειμερινών εκπτώσεων, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν των ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών για την παράδοση, εγκατάσταση, συντήρηση και προστασία όλων των συσκευών τους μέσω του Support 360ο από την Κωτσόβολος.

Η Κωτσόβολος, όντας η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην ελληνική αγορά, μάχεται και θα συνεχίσει και εντός του 2013 να μάχεται για ακόμα χαμηλότερες τιμές, για να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και ολοκληρωμένες, καινοτόμες υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή του ευκολότερη και που καλύπτουν όλες του τις ανάγκες.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές και τις υπηρεσίες της Κωτσόβολος, μπορείτε να βρείτε στο site www.kotsovolos.gr ή στα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας.