Υπάρχουν πολύ σημαντικές βλάβες που μπορεί να παρουσιαστούν στις συσκευές του σπιτιού σας, με τις σημαντικότερες να εμφανίζονται στο πλυντήριο πιάτων και το ψυγείο.

Για αυτές τις συσκευές λοιπόν πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες που μπορεί να παρουσιαστούν.

Για το πλυντήριο πιάτων

Είναι μία συσκευή που καθημερινά δέχεται αρκετά μεγάλη πίεση, καθώς εκτελεί εργασίες μερικές ημέρες σε συνεχή λειτουργία. Με την πάροδο του χρόνου λοιπόν μπορεί το πλυντήριο πιάτων να παρουσιάσει φθορές.

Πριν καλέσετε τεχνικό, ο οποίος είναι απαραίτητος για να καθορίσει την βλάβη του, μπορείτε να έχετε υπόψιν σας ότι στο πλυντήριο πιάτων οι συχνότερες βλάβες είναι ότι μπορεί να μην ξεκινάει το πλύσιμο, να υπάρχει πρόβλημα στο πλύσιμο, να τρέχουν νερά από το πλυντήριο κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, να ακούγονται έντονοι θόρυβοι και πολλά άλλα που υποδηλώνουν βλάβη.

Αν θέλετε να επισκευάσετε αυτές τις βλάβες, καλέστε τους ειδικούς της iQservice, οι οποίοι θα έρθουν στον χώρο σας άμεσα για να επιλύσουν τα προβλήματα.

Για το ψυγείο

Για το ψυγείο, χρειάζεστε έναν ψυκτικό, ο οποίος μπορεί άμεσα να σας δώσει ολοκληρωμένη λύση. Ένα από τα συχνότερα προβλήματα είναι ότι ο συμπιεστής μπορεί να ανοίγει και να κλείνει από μόνος του. Επίσης μπορεί να μην έχει την ψύξη που χρειάζεστε για την εποχή. Για να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα λοιπόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε μόνοι σας την βλάβη αλλά να καλέσετε τους ειδικούς.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 210 764 1033 για να μιλήσετε με τους ειδικούς που αναλαμβάνουν επισκευή πλυντηρίου πιάτων Bosch, Pitsos, Miele και άλλων brands καθώς και επισκευή ψυγείου Bosch, Pitsos, Miele.

Για ηλεκτρολόγους στην Αθήνα επιλέξτε IQService μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας για να βρείτε περισσότερα για κάθε επιδιόρθωση και συντήρηση συσκευής του σπιτιού σας.