Ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό με απαραίτητο συστατικό τις Εκλεκτές Ποικιλίες 2012, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι περαστικοί και πελάτες της μπουτίκ Nespresso στην Κηφισιά το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα .

Η μυρωδιά των Variations 2012 με καρπό μακαντάμια, φουντούκι ή καρύδα προσκαλούσε τον κόσμο έξω από το κατάστημα να δοκιμάσει τις μοναδικές αυτές γεύσεις που θα κυκλοφορούν για λίγες μέρες ακόμη.

Μάλιστα όσοι συμμετείχαν στη γευστική δοκιμή, είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό και να νιώσουν γευσιγνώστες για… λίγο, συμπληρώνοντας το ειδικό κουπόνι και γράφοντας με το προσωπικό τους στίγμα μια κριτική για την ποικιλία καφέ που μόλις είχαν δοκιμάσει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός γεύσης Θύμιος Βούλγαρης θα επιλέξει την πιο πρωτότυπη και εύστοχη συμμετοχή μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, δίνοντας δώρο στον πιο περιγραφικό διαγωνιζόμενο μια ολοκαίνουρια μηχανή Nespresso Pixie.

Πέρα από το μοναδικό άρωμα του καφέ Nespresso, που αποτέλεσε το ιδανικό συμπλήρωμα μιας κρύας μέρας, έξω από το κατάστημα της Κηφισιάς στήθηκε ένας πρωτότυπος πίνακας ευχών , που γέμισε παιδικές ζωγραφιές και αισιόδοξες ευχές για «Καλά Χριστούγεννα» από τους φίλους της Nespresso κάθε ηλικίας.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η ζωντανή ορχήστρα διασκέδασε τους θαμώνες του καταστήματος με αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δίνοντας μια ακόμη εορταστική πινελιά στη βόλτα του Σαββατοκύριακου.