Στην αθώωσή της από την αρχική καταδίκη της με δέκα χρόνια κάθειρξης για πλαστό πτυχίο (απολυτήριο της 5ης δημοτικού έγινε 6ης) αναφέρθηκε μέσω δηλώσεών της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η καθαρίστρια από τον Βόλο.

Όπως σημείωσαν οι δημοσιογράφοι στο πάνελ, φαίνεται ότι η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση, καθώς από τον Άρειο Πάγο υπήρξε η εισήγηση όχι μόνο να αθωωθεί, αλλά να μην χαθούν και τα χρόνια της σκληρής δουλειάς της.

«Όπως είχα πει από την αρχή, ζήτησα να με τιμωρήσουν για το λάθος που έκανα, αλλά είχα πει ότι ήταν άδικη αυτή η μεγάλη ποινή που μου έριξαν. Τα δέκα χρόνια φυλάκισης. Δεν είχα πει να μην με τιμωρήσουν», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Τσιαντάκη.

Για το πώς είναι η ζωή της και αν έχει αλλάξει, είπε: «Μέχρι χθες είχα το άγχος, να δω τι θα κάνω. Μετά την εισήγηση της αντιεισαγγελέως είμαι πιο χαλαρή και πιο χαρούμενη και κοιτάω πιο αισιόδοξα το μέλλον».

Σχετικά με το εάν έχει βρει δουλειά, μετά από όλα αυτά, απάντησε: «Όχι, δεν έχω βρει ακόμη. Θέλω να πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσω πίσω στη δουλειά μου».