Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών υλοποιεί τη δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να επισκεφθεί τα ζυθοποιεία των μελών της, κατά το 2ήμερο 16-17/06/18. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανοίγει τις πύλες του εργοστασίου της στη Ριτσώνα, Ευβοίας, το Σάββατο 16/6, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το ζύθο και να απολαύσουν μια ιδιαίτερη ταξιδιωτική και γευστική εμπειρία γύρω από την μπύρα! Το συμμετέχoν ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας θα είναι ανοιχτό για το κοινό τις ώρες 11.00 – 19.00, με ελεύθερη είσοδο. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις από τις οποίες παράχθηκε εκ νέου το ιστορικό σήμα της FIX στη νέα σελίδα της ιστορίας του, να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους μπύρες με συνοδευτικά εδέσματα καθ΄ όλη τη διάρκεια της μεγάλης αυτής γιορτής, καθώς και να συμμετέχουν στις παρακάτω ενδιαφέρουσες δραστηριότητες: Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της μπύρας (για ομάδες των 20 ατόμων)
- Ώρες ξεναγήσεων: 11.30 / 12.30 / 13.30 / 15.30 / 16.30 / 17.30
Σεμινάρια γευσιγνωσίας (για ομάδες των 12 ατόμων) Διαδικασία γευστικής δοκιμής διαφορετικών τύπων μπύρας
- Ώρες σεμιναρίων: 12.00 / 13.00 / 14.00 / 15.00 / 16.00 / 17.00
Σεμινάρια food pairing (για ομάδες των 8 ατόμων) Καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή τύπων μπύρας και συνδυασμός με κατάλληλα εδέσματα (food pairing), ανάλογα με το γευστικό προφίλ της μπύρας.
- Ώρες σεμιναρίων: 12.30 / 14.30 / 16.30
Σημαντική επισήμανση: Για συμμετοχή στις δραστηριότητες, το κοινό θα μπορεί να καλεί στο 210 6675200 – κα Μονοκρούσου, καθημερινές έως και τις 14/6, 10.00-16.00. Σημειώνουμε ότι για τα άτομα που θα συμμετέχουν στις ομάδες δραστηριοτήτων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.