Σύμφωνα με προβλέψεις της ΕΜΥ αύριο αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια ενώ το βράδυ στα βορειοανατολικά θα σημειωθούν καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Αρχικά θα πνέουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι στα δυτικά και από το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τις πρωινές ώρες και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 και από το βράδυ 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα προκληθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου τα φαινόμενα τη νύχτα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: τοπικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές και πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ηπείρου. Βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι: αρχικά μεταβλητοί 3 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση το βράδυ. Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά αίθριος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας για πρόσκαιρες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 τοπικά στα νότια 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: τοπικές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Το βράδυ οι νεφώσεις στα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που το βράδυ στα βόρεια θα γίνουν βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.