Αγαπάς το τρέξιμο; Όποια κι αν είναι η ηλικία σου ή η φυσική σου κατάσταση, έλα μόνος ή με παρέα την Τετάρτη, 13 Ιουνίου στο Ζάππειο, στις 19:00, για μία διαφορετική running εμπειρία!

Λάβε μέρος στο πιο fun running event της πόλης και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά προϊόντα adidas, αξίας 500 ευρώ!

Πού θα τρέξεις;
Σε μια ξεχωριστής ομορφιάς διαδρομή, 5 και 10 χιλιομέτρων, που θα διασχίζει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, περνώντας από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Θησείο, το Μοναστηράκι και την Πλάκα.

Πώς θα τρέξεις; Ελεύθερα! Χωρίς χρονόμετρο και ανταγωνισμό, ενώ πρωτότυπες εκπλήξεις θα σε περιμένουν σε όλη τη διαδρομή και εξειδικευμένοι προπονητές θα σου παρέχουν συμβουλές!

Η adidas «σου δείχνει το δρόμο»! Στο σημείο της εκκίνησης οι adidas running experts θα παρέχουν προπονητικά tips και εκεί θα μπορείς επίσης να δοκιμάσεις τα νέα running προϊόντα της adidas! Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να προπονηθείς μαζί με τα μέλη και τους προπονητές της adidas running team, της ομάδας που κατέλαβε την 1η θέση στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών του 2011.

Η adidas running team αποτελεί μία ξεχωριστή πρωτοβουλία από το Open Run της adidas για την προώθηση του Κλασικού Αθλητισμού, που ξεκίνησε το 2010 και αριθμεί πλέον 300 επιλεγμένα μέλη, ερασιτέχνες δρομείς, από όλη την Ελλάδα. Υπό τη καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή μεγάλων αποστάσεων, Γιώργου Δούση, και την υποστήριξη της adidas, τα μέλη της ομάδας προετοιμάζονται κάθε χρόνο με εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης για τον Κλασικό Μαραθώνιο.