Φέτος το καλοκαίρι ανακαλύψτε τον τέλειο καφέ freddo cappuccino και freddo espresso στο σπίτι! Η ιστορία της Nespresso ξεκίνησε με μια απλή, αλλά επαναστατική ιδέα: να δοθεί σε καθέναν από εμάς η δυνατότητα να δημιουργεί έναν εξαιρετικό espresso ακριβώς όπως ένας εξειδικευμένος barista και να τον απολαμβάνει στην άνεση του σπιτιού του.
Η Nespresso εμπνέει ακόμα άλλη μία μορφή Τέχνης… αυτή της γλυπτικής στον πάγο.

Μία μοναδική freddo gallery με γλυπτά πάγου μέσα σε ειδικές προθήκες εμπνευσμένα και φιλοτεχνημένα από τα προϊόντα της Nespresso στήνεται έξω από τα καταστήματα της Κηφισιάς & της Θεσσαλονίκης.

Pixie και aeroccino από πάγο;

Χρωματιστό με κάψουλες γλυπτό πάγου;

Η Nespresso παγώνει τα προϊόντα της!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν… έμπειροι baristas μας μαθαίνουν πως να φτιάχνουμε τέλειο freddo espresso & freddo cappuccino στο σπίτι, με βάση έναν εξαιρετικής ποιότητας espresso & τέλειο κρύο αφρόγαλα από φρέσκο γάλα με τη βοήθεια του Aeroccino.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 στην Boutique Nespresso της Κηφισιάς (Λεβίδου 11) και το Σάββατο 19 Μαΐου από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 στην Boutique Nespresso της Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως & Πλουτάρχου).