Το Mirsini Cooking του FoodVisions και η εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων Chefstories παρουσιάζουν ένα διαφορετικό σεμινάριο για τη παρασκευή λουκάνικων για επαγγελματίες Κρεοπώλες και Εστιάτορες.
- Ποια είδη και κομμάτια κρέατος είναι κατάλληλα για τα λουκάνικα
- Ποιο ζωικό λίπος είναι ιδανικό για τα λουκάνικα
- Πώς να συνδυάσετε τα μπαχαρικά έτσι ώστε να επιτύχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.
- Η σημασία της υφής και της γέμισης του λουκάνικου για το σωστό «δάγκωμα» μετά το ψήσιμο χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα
- Σωστή ωρίμανση και σωστό κάπνισμα
- Τεχνικές καπνίσματος
- Ποια είδη κρέατος είναι κατάλληλα για κάπνισμα
- Ιδιαίτερες και μοναδικές συνταγές παρασκευής λουκάνικου
- Πώς ψήνουμε σωστά τα λουκάνικα στη σχάρα, στο φούρνο, στο τηγάνι
Πρακτικό μέρος: Παρασκευές 4 ειδών λουκάνικου
- ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ
- ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ
- ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
- ΜΩΡΑΙΤΙΚΟ
To σεμινάριο περιλαμβάνει πρότυπη διδασκαλία με ενεργή συμμετοχή, γευστική δοκιμή των παραγομένων προϊόντων, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου και αφορά σε επαγγελματίες και φοιτητές.