Το καλό ελαιόλαδο είναι αυτό που έχει έρθει στο τραπέζι σας μετά από φροντίδα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής του. Οι άνθρωποι του ΑΛΤΙΣ ξέρουν να διακρίνουν το καλό ελαιόλαδο από πολύ νωρίς.

Ταξιδεύουν, σε όλη την Ελλάδα για να βρεθούν στο πλευρό των παραγωγών, ενημερώνονται από κοντά για τις συνθήκες του εδάφους και τα καιρικά φαινόμενα και παρακολουθούν το «λιομάζωμα» και την παραγωγή του ελαιολάδου στα ελαιοτριβεία.

Επιπλέον, ελέγχουν τα δείγματα με τα πιο αυστηρά κριτήρια, κάνοντας πάνω από 2.500 γευστικές δοκιμές, ενώ πραγματοποιούν περισσότερους ελέγχους από όσους προβλέπει η ελληνική νομοθεσία και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και φυσικά, αυτό που ολοκληρώνει τη διαδικασία και ασφαλίζει την ποιότητα του ελαιολάδου που παράγεται είναι η σχολαστική φροντίδα στην τυποποίηση του ΑΛΤΙΣ. Έτσι, μπορείτε να είσαστε βέβαιοι ότι το λάδι που καταναλώνετε είναι εκλεκτό, ποιοτικό και φρέσκο.

Όλη αυτή η γνώση και το μεράκι των ανθρώπων του Άλτις, αποτυπώνεται με την Εγγύηση Ολοκληρωμένης Ποιότητας Άλτις σε κάθε συσκευασία που αγοράζετε και συμπυκνώνεται σε κάθε σταγόνα Άλτις που ρίχνετε στο πιάτο σας!

«Γίνε φίλος με το καλό ελαιόλαδο στο www.facebook.com/AltisPage ή μπες στο www.altis.com.gr και μάθε τα πάντα για το λάδι».