Ικανοποιητική για την δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε, στην πόλη του Βόλου, κρίνεται η ζήτηση για κρατήσεις σε καλύματα της περιοχής.

Η πληρότητα μέσα στη πόλη του Βόλου βρίσκεται στο 65% και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Κώστα Λεβέντη, οι χαμηλές τιμές στις υπηρεσίες των ξενοδοχείων θα προσελκύσουν τις τελευταίες μέρες του Πάσχα αρκετούς επισκέπτες, γράφει το thessalianews.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, μετά από πολλά χρόνια προσφέρονται δίκλινα με 30 ευρώ, ενώ στα ακριβά ξενοδοχεία (4 και 5 αστέρων) τα δίκλινα δεν ξεπερνούν τα 100 ευρώ.

Στο Πήλιο οι πληρότητες βρίσκονται πιο χαμηλά, στο 55% για Πορταριά – Μακρινίτσα – Βυζίτσα και Μηλιές.

Σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων η παρατεταμένη οικονομική κρίση, και οι επιλογές των ξενοδόχων να διατηρήσουν χαμηλές τιμολογιακές πολιτικές, θα οδηγήσουν αρκετό κόσμο στην περιοχή.

«Για άλλη μια φορά οι ξενοδόχοι είναι μπροστάρηδες στην στήριξη της τοπικής οικονομίας με τιμές που είναι κάτω από τα κοστολόγια σε πολλές περιπτώσεις, αφού ειδικά το ορεινό Πήλιο καταναλώνει πετρέλαιο κίνησης που έχει τρελή ανοδική πορεία επιβαρύνοντας τα ήδη επιβαρυμένα έξοδα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, ειδικά πακέτα προσφορών για 4ημερες διαμονές και πάνω συμπεριλαμβανομένων διατροφής αναστάσιμων δείπνων και γεύματος προσφέρουν ελκυστικές προτάσεις που ξεκινάνε από 180,00 το άτομο.