H δύναμη και ο ενθουσιασμός που χαρακτηρίζουν το πλέον αγαπημένο άθλημα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο, κλεισμένα σε ένα άρωμα. Η adidas δημιουργεί το EXTREME POWER, ένα ισχυρό και αισθησιακό άρωμα που θα αναδείξει τον πρωταθλητή που κρύβουν όλοι μέσα τους!

Μόνο η adidas θα μπορούσε να μεταφέρει το συγκλονιστικό συναίσθημα της πιο συναρπαστικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης σε ένα δυναμικό ανδρικό άρωμα. Το καλοκαίρι του 2012 το EXTREME POWER θα παίξει μέχρι το τέλος στα γήπεδα της Ανατολικής Ευρώπης και θα αποδείξει πως φέτος είναι η χρονιά του! Με πρωταγωνιστή τον Zinédine Zidane και τη μοναδική δύναμή του που εμπνέει αυτοπεποίθηση και σεβασμό, το EXTREME POWER δε θα μπορούσε να έχει καλύτερο εκπρόσωπο, από το απόλυτο ποδοσφαιρικό είδωλο που θα αποτελέσει έμπνευση για πολλές γενιές που θα ακολουθήσουν.


Αισθησιακό, αρωματικό και ξυλώδες το Extreme Power Special Edition έχει πάνω από όλα ένα αρσενικό χαρακτήρα. Η πρώτη εντύπωση που σου δίνει είναι αυτή της ενέργειας και της φρεσκάδας, καθώς «ανοίγει» με νότες κορυφής από λεμόνι, κίτρο και galbanum. Στην καρδιά του όμως κρύβει πραγματικά ισχυρές νότες καφέ που σε συνδυασμό με νότες από γεράνι και μήλο granny smith προσδίδουν στο σύνολο έναν extra δυναμισμό. Τέλος, οι πλούσιες νότες βάσης από patchouli και tonka μπερδεύονται με το ξυλώδες μίγμα από σανταλόξυλο και άσπρο κέδρο χαρίζοντας στο EXTREME POWER το αρρενωπό, ανδροπρεπές «κλείσιμο» που του ταιριάζει.

Το μπουκάλι και τα γραφικά του Extreme Power Special Edition της adidas απηχούν το στυλ και το ύφος όλης της ανδρικής σειράς του brand στη μοντέρνα και εργονομική συσκευασία. Στοιχεία τόσο στο μπουκάλι όσο και στη συσκευασία καθρεφτίζουν την επίσημη μπάλα της διοργάνωσης.