Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ ο καιρός αύριο θα είναι γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους στο Αιγαίο να πνέουν βόρειοι 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός αύριο θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους βόρειους 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία-Θράκη
Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Η ΕΜΥ για αύριο προβλέπει γενικά αίθριο καιρό ενώ τις απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 5 με 6 και πιθανόν στις Κυκλάδες έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.