Για συνέχιση τη υποβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, κάνουν λόγο οι γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, οι οποίοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν καλούν τους πολίτες να αντιδράσουν στην «υποβάθμιση» του Νοσοκομείου.

«Για να έχουμε όλοι χρόνια πολλά, μην κάνετε άλλο υπομονή», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και στρέφει τα πυρά της εναντίον του Υπουργού Υγείας αλλά και του Διοικητή του Νοσοκομείου.

«Οι απλοί άνθρωποι αισθάνονται απογοήτευση από την μέχρι τώρα λειτουργία του νοσοκομείου μας, χωρίς να γνωρίζουν πόσο τραγικά υποστελεχωμένο και στερημένο δυνατοτήτων υπήρξε, πάντα»

«Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών παραμένει χωρίς πλήρη και αυτόνομη στελέχωση, συνεχίζει να λειτουργεί με επικουρικό προσωπικό και στερώντας γιατρούς και νοσηλευτές από τα άλλα τμήματα. Σε 15 μέρες δεν θα υπάρχουν τραυματιοφορείς και θα πρέπει να αυτοεξυπηρετείστε και στην μεταφορά σας με τα καροτσίδια».

«Η Ένωση γιατρών έχει καλέσει τον διοικητή και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο να παραιτηθούν, διαμαρτυρόμενοι για την συνεχή σταδιακή υποβάθμιση της υγείας του Ρεθυμνιώτη, με σκοπό να αναδειχθεί η αλήθεια της κατάστασης στην δημόσια υγεία και όχι να συνεχιστεί η συγκάλυψη εγκληματικών πράξεων της οικονομικής πολιτικής πάνω στην υγεία του λαού».

«Η Διοίκηση απαγορεύει τις επιπλέον εφημερίες που χρειάζεται το νοσοκομείο για την στοιχειώδη λειτουργία του. Για τον διοικητή, για τους βουλευτές του νομού, για την αντιπεριφερειάρχη, τον δήμαρχο, για το Διοικητικό Συμβούλιο και για όλους όσους κλείνουν σφικτά τα μάτια, να μη δουν αυτά που φοβούνται να έρχονται», αναφέρονται μεταξύ άλλων.