Τουριστική ιστοσελίδα με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ορεινής Αρκαδίας δημιούργησε ο δήμος Τρίπολης.

Η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του δήμου περιέχει όλες τις πληροφορίες για τον Καλλικρατικό δήμο και αφορούν την παρουσίαση τουριστικών διαδρομών, ξενάγηση, τη διαμονή, τη διασκέδαση, τις εκδηλώσεις, την ιστορία, σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και άλλα χρήσιμα στοιχεία.

«Είναι ίσως η πρώτη φορά σε όλη τη χώρα, που δήμος αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, σε τέτοια έκταση και με τόσο εύρος επιστημονικής τεκμηρίωσης. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε μια σειρά συνεργασιών και δράσεων σε όλα τα επίπεδα, εκμεταλλευόμενοι το διαδίκτυο με γνώμονα την προσέλκυση επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου», ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, παρουσιάζοντας την ιστοσελίδα.

Ο δήμος Τρίπολης για να γίνει τουριστικά εμφανής, αποφάσισε να επενδύσει στην τεχνολογία, ώστε να έχει στη διάθεσή του ένα εργαλείο αφενός επιθετικό και αφετέρου φιλικό και ενδιαφέρον στο διαδίκτυο για τους χρήστες-περιηγητές του, σημείωσε ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Γιάννης Σαμπράκος και πρόσθεσε:

«Σκοπός και στόχος της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργηθεί ένα “φρέσκο” και ενδιαφέρον τουριστικό προϊόν, πλέκοντας την ιστορία και τους αρχαιολογικούς μας τόπους, τις φυσικές μας ομορφιές, την πολιτιστική και αρχιτεκτονική μας κληρονομιά, τους διάφορους θρησκευτικούς μας χώρους, τα επώνυμα προϊόντα μας, μαζί με το αστικό περιβάλλον της πόλης, η οποία σύντομα θα αναβαθμιστεί και θα γίνει πιο ελκυστική στον επισκέπτη και όχι μόνο».

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι www.traveltripolis.gr