Στο Μεγάλο Αρσενάλι ,στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα τα μαθήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όσοι δημότες το επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και το μορφωτικό τους επίπεδο.

Ο Α’ Κύκλος Σπουδών του Ακαδημαϊκού Έτους 2011-2012 έχει θέμα: «Παιδεία και Οικογένεια» και περιλαμβάνει 10 δίωρα μαθήματα. Σε όσους συμμετέχουν ανελλιπώς θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης (με δικαίωμα 2 απουσιών στον Α΄ Κύκλο Σπουδών).

Οι εγγραφές ξεκίνησαν χθες και θα γίνονται έως και την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας στο ισόγειο του δημαρχείου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η πρωτοβουλία ανήκει στο δήμο Χανίων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κόστος συμμετοχής για την εγγραφή είναι 20 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π στα τηλέφωνα 28213 41628 -630.