Το «φαγητό έξω», στην εποχή μας έχει γίνει μια δύσκολη και απαιτητική υπόθεση. Όμως, η κρίση φέρνει νέες επιλογές με καλύτερες τιμές, ελληνικά προϊόντα και ποιότητα gourmet ακόμα και στα ψητά.

Η ποιότητα και η νοστιμιά συνδυάζονται ιδανικά στα «Nitsiakos Grill». Είναι η εναλλακτική , εύκολη και υγιεινή διατροφή, μόνο με το ψαχνό του κρέατος, για όλη την οικογένεια. Μαριναρισμένα με 100% φυσικά υλικά και ψημένα τη στιγμή που εσείς το ζητάτε.

Μπαχάρια και μυρωδικά, θυμάρι, ρίγανη από τις πλαγιές του Γράμμου και φέτα από παραδοσιακά τυροκομεία της Ηπείρου. Καθημερινά ολόφρεσκα προϊόντα μεταφέρονται από τα Ιωάννινα στην Αθήνα και έτσι γίνεται πράξη το «από την παραγωγή στην κατανάλωση»!

Ο βραβευμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας, δημιούργησε μόνο για τους πελάτες των «Nitsiakos Grill», στο Περιστέρι, Θηβών 152, λαχταριστές συνταγές με κοτόπουλο και γαλοπούλα. Μοναδικές γεύσεις στις καλύτερες τιμές!

Το κοτόπουλο tandoοri και το burger γαλοπούλας, είναι μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία, όταν μαγειρεύονται υπό την επιμέλεια του σεφ Χριστοφόρου Πέσκια, που υπογράφει το μενού.

Και το καλύτερο έρχεται… Με μόλις 6,50 ευρώ το κιλό, μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα (take away) λαχταριστό κοτόπουλο σούβλας.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του εστιατορίου «Nitsiakos Grill» είναι 210-5726003 και 2105769477 και βρίσκεται στη Θηβών 152.