Πολλές δραστηριότητες, εκπλήξεις, αλλά και η δεύτερη συλλεκτική συλλογή ρούχων running με το σήμα του Μαραθωνίου περιμένουν όσους επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της adidas στο Ζάππειο και το Καλλιμάρμαρο.

Η adidas, η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ειδών, στηρίζει και φέτος ως χορηγός τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Η σταθερή της παρουσία, που μετρά περισσότερα από 10 χρόνια, αποτελεί φυσική συνέχεια της πολύχρονης και στενής συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, ως Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικής Ένδυσης των Εθνικών Ομάδων Στίβου.

Με εμπειρία από τους μεγαλύτερους μαραθωνίους όπως της Βοστόνης, του Λονδίνου και του Βερολίνου, η adidas προμηθεύει το προσωπικό της και τους εθελοντές της διοργάνωσης με υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό, ενισχύοντας τη σημαντική προσπάθεια για την καθιέρωσή του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας ανάμεσα στους
δημοφιλέστερους μαραθωνίους του κόσμου.

Στο πλαίσιο του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2011 διοργανώνεται η Athens Classic Marathon Expo στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου.

Η adidas θα βρίσκεται εκεί με το adidas booth, όπου ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί και να προμηθευτεί προϊόντα running τελευταίας τεχνολογίας με μια ειδική έκπτωση 20%. Μετά την πολύ μεγάλη αποδοχή της περσινής συλλεκτικής συλλογής ρούχων που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την κορυφαία διοργάνωση, η adidas παρουσιάζει και φέτος μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων running υψηλής τεχνολογίας, με τα επίσημα λογότυπα του Κλασσικού Μαραθωνίου.

Από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στο χώρο απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, θα λειτουργήσει και φέτος το adidas Marathon Camp, ο χώρος φιλοξενίας για τους δρομείς και τους επισκέπτες, που αποτελεί πλέον έναν θεσμό της διοργάνωσης.

Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο 250 τμ. που περιλαμβάνει χώρο χαλάρωσης (resting area), όπου οι δρομείς θα μπορούν να ξεκουραστούν μετά τον αγώνα, να ανταλλάξουν απόψεις, να κερδίσουν δώρα και να απολαύσουν σνακ και αναζωογονητικά ποτά, αλλά και χώρο αποκατάστασης και μασάζ, με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές να φροντίζουν τους δρομείς για ταχύτερη και σωστή αποθεραπεία.

Επιπλέον, στο camp θα λειτουργήσει κατάστημα που θα διαθέτει όλη την Επίσημη Συλλογή του Μαραθωνίου, καθώς και πλήθος t-shirts με γραφικά από τον Κλασσικό Μαραθώνιο.

Στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, καθώς και στους παράλληλους δρόμους υγείας των 5 και 10χλμ., θα συμμετάσχει και φέτος η adidas running team, η ομάδα που δημιούργησε η adidas το 2010 για την προώθηση του Κλασσικού Αθλητισμού.

Τα 350 μέλη της προπονούνται ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή μεγάλων αποστάσεων Γιώργου Δούση και την υποστήριξη της adidas, με στόχο να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

H adidas δίνει και πάλι το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης και σας προσκαλεί να ζήσετε μια κορυφαία running εμπειρία!