Δυναμική παγκρήτια κινητοποίηση, ενόψει της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο και οι οργανωτές της καλούν τους εργαζομένους να πάρουν μέρος σ’ αυτήν.

Στη συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο, θα δώσουν το παρόν και οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νησιού, αντιδρώντας στα μέτρα που, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, εξοντώνουν την πραγματική οικονομία και οδηγούν στην απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους.

Σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την 24ωρη απεργία, εκπρόσωποι των σωματείων κάλεσαν όλους εργαζόμενους, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, να μετάσχουν στις προγραμματισμένες παγκρήτιες κινητοποιήσεις «ενάντια στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας, φτώχιας και εξαθλίωσης και τη διαρκή υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων» όπως ανέφεραν.

Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί παγκρήτιο συλλαλητήριο, με συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με αφετηρία το χώρο έξω από το ΕΚΗ, στη λεωφόρο Δημοκρατίας και ώρα έναρξης της συγκέντρωσης στις 11 το πρωί, ενώ το ΠΑΜΕ προγραμματίζει την ίδια ημέρα, στις 10 το πρωί, συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας.