Ψάρι αλά σπετσιώτα, σφουγγάτο, τυροπιτάρι και παστίτσιο είναι μερικά από τα ελληνικά πιάτα που θα εντάξει στα γεύματά της η αεροπορική εταιρεία Lufthansa το επόμενο διάστημα, στις πτήσεις από Αθήνα προς Γερμανία.
Η εταιρεία θα σερβίρει γεύματα με άρωμα Ελλάδας και γεύσεις από την ελληνική κουζίνα τόσο στις θέσεις Business όσο και στις Οικονομικές, στο πλαίσιο της δέσμευσής της να προωθεί τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να βάζει μία τοπική πινελιά στα γεύματα της.
«Οι πεντανόστιμες συνταγές προωθούν ελληνικές γεύσεις και τοπικά πιάτα. Είναι μία απόλαυση τόσο για τον ουρανίσκο όσο και για το μάτι», δήλωσε ο Πάουλο Γιοσικάουα, ο διευθυντής της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο.