Η γεύση από τη γλυκιά μελαγχολία του Σεπτέμβρη, οι τελευταίες εικόνες των καλοκαιρινών διακοπών και τα αρώματα από την ελληνική ύπαιθρο με τα αμπέλια και τις άνυδρες συκιές έγιναν νόστιμα και αρωματικά γλυκά!

Σύκα και σταφύλια σε υπέροχους συνδυασμούς ετοιμάστηκαν για να συνοδεύσουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Το γευστικό αφιέρωμα στα δυο φρούτα που χαρακτηρίζουν το ελληνικό φθινόπωρο, ξεκινάει στο ξενοδοχείο Τιτάνια από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου και μπορείτε να τα απολαύσετε στους χώρους της La Brasserie και του Olive Garden.

Παρφέ σύκου με τριμμένο μουστοκούλουρο και ξηρούς καρπούς

Αμυγδαλόπιτα με αφράτη κρέμα κανελάτου ρυζόγαλου και γλυκό σταφύλι

amygdalopita

Μους σοκολάτας με μαρμελάδα σύκου, τριμμένη βάφλα και επικάλυψη γάλακτος

mous-sokolatas

Μους γιαουρτιού με παντεσπάνι από φιστίκι αιγίνης και σύκα ποσέ σε γλυκό Σαμιώτικο κρασί με μπαχαρικά

Τάρτα σοκολάτας με μουσταλευριά και φρέσκα σύκα

tarta-sokolatas

Τιμή γλυκού 6 ευρώ και απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.