Αν έχετε εστιατόριο, ξενοδοχείο, καφέ ή bar και έχετε πίτες στον τιμοκατάλογο σας, η παρακάτω λίστα θα σας φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Αν δεν έχετε, είναι καιρός να εντάξετε ένα προϊόν καθαρά ελληνικό και τόσο νόστιμο. 1. Γκιουλαμάς: Καταγωγή από την Κρήτη, εκτός από συκωτάκια πουλιών, περιέχει αρνίσιες καρδιές, σταφίδες, καρύδια, φουντούκια, κουκουνάρια και κανέλα. 2. Μπατσαριά: Καταγωγή από τα Γιάννενα, φτιαγμένη με λάχανο, τυρί και ξινόγαλο. Η ζύμη είναι με αλεύρι από καλαμπόκι. 3. Πλαστός: Καταγωγή από τη Θεσσαλία, παρασκευάζεται από καλαμποκίσιο αλεύρι και πράσα, σπανάκι και φέτα. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr