Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι ιδιοκτήτες ταξί στη βόρεια Ελλάδα περιμένοντας να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση στα γραφεία του Συνδικάτου στην Αθήνα, που θα κρίνει το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Στη Χαλκιδική οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη του κτιρίου του ΚΤΕΟ στον Πολύγυρο από τις 10.30-14:00 αναμένοντας τις αποφάσεις. Το μεσημέρι θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις θέσεις και τα αιτήματά τους. Τα οχήματά τους παραμένουν παρατεταγμένα στο κόμβο στα Μουδανιά, χωρίς ωστόσο να θέλουν να παρεμποδίσουν τη διέλευση των εκδρομέων.

Στη Θεσσαλονίκη, οι αυτοκινητιστές συγκεντρώνονται στις 11 το πρωί στο πλακόστρωτο στην παραλία, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιμένοντας όλοι μαζί το σήμα της Ομοσπονδίας τους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Και στη Δυτική Μακεδονία, οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να περιμένουν την έκβαση του αποτελέσματος της σύσκεψης προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες δράσεις τους.

Στάση αναμονής τηρούν και οι ιδιοκτήτες ταξί στα Τρίκαλα, οι οποίοι θα συνεδριάσουν μετά το τέλος της συνεδρίασης στην Αθήνα.

Από την πλευρά τους, οι Σερραίοι ιδιοκτήτες ταξί συσκέπτονται προκειμένου να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους, ενώ είναι αποφασισμένοι να μεταβούν στα βουλευτικά γραφεία του νομού για ενημέρωση των αρμοδίων.

Σε Λάρισα και Βόλο, οι αυτοκινητιστές σήκωσαν χειρόφρενο, περιμένοντας την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, ωστόσο δηλώνουν έτοιμοι να αντιδράσουν άμεσα, εάν αυτό αποφασιστεί. Αντίστοιχη είναι η στάση των αυτοκινητιστών στον Έβρο.