Νέο επεισόδιο στο ΙΚΑ σημειώθηκε, αυτή τη φορά στις διοικητικές υπηρεσίες του Βόλου. Σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΙΚΑ επαγγελματίας επιτέθηκε εναντίον υπαλλήλου του Τμήματος Εσόδων στο Βόλο με άγριες διαθέσεις. Το επεισόδιο πήρε έκταση με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, ενώ αργά το μεσημέρι κατατέθηκαν μηνύσεις εκατέρωθεν, όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος.

Σύμφωνα με υπαλλήλους του ΙΚΑ, επαγγελματίας του Βόλου απευθύνθηκε στο Τμήμα Εσόδων ζητώντας να του χορηγηθεί ασφαλιστική ενημερότητα. Το γεγονός ωστόσο ότι έπρεπε να ελεγχθούν όλες οι επιχειρήσεις που διαθέτει μέχρι να δοθεί το πράσινο φώς για την ενημερότητα, προκάλεσε την αντίδραση του επαγγελματία που σύμφωνα με το ΙΚΑ, επιτέθηκε στον υπάλληλο της υπηρεσίας.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία ενώ λίγο αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου τόσο ο υπάλληλος του ΙΚΑ όσο και ο επαγγελματίας κατέθεσαν μηνύσεις εκατέρωθεν. Σύμφωνα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΙΚΑ στο Βόλο, το Ίδρυμα την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει νέα μήνυση για «παρακώλυση της λειτουργίας του».