Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με το επενδυτικό οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσαν για 6η συνεχή χρονιά τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards 2015 με την τελετή απονομής να λαμβάνει χώρα στο Divani Caravel, στις 11 Δεκεμβρίου 2015.

Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των ανθρώπων, των ιδεών και των συνεργασιών μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας που επιδεικνύουν εξωστρέφεια και δυναμικότητα στις αγορές του εξωτερικού.

Η YOUTH LAB. απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Top Export Packaging», καθώς αντιπροσωπεύει την ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων νέας γενιάς, κριτήριο απαραίτητο για την αποτελεσματική διείσδυση των ελληνικών προϊόντων στις νέες απαιτητικές συνθήκες των κανόνων διεθνούς εμπορίου.

Τα προϊόντα YOUTH LAB. διανέμονται στην ελληνική αγορά σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης, ενώ έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους σε αρκετές αγορές του εξωτερικού.

exportaward