Ένταση επικράτησε στη συγκέντρωση και την πορεία που οργάνωσε το εργατικό κέντρο της Πάτρας, με αφορμή την πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ στην πορεία του ΠΑΜΕ όλα κύλησαν ομαλά.

Συγκεκριμένα, στη συγκέντρωση του εργατικού κέντρου που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Όλγας επικράτησε ένταση, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να πάρει το πανό του εργατικού κέντρου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν διαπληκτισμοί. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, όπου συμμετείχαν και οι Αγανακτισμένοι, ενώ οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του μεσοπρόσθεσμου προγράμματος και των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης. Όταν η πορεία έφθασε στο τέλος της, ομάδα αντιεξουσιαστών προχώρησε σε κατάληψη του εργατικού κέντρου.

Το ΠΑΜΕ οργάνωσε τη δική του συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, όπου μετά τις ομιλίες πραγματοποιήθηκε πορεία, επικεφαλής της οποίας είχαν τεθεί αγροτικά μηχανήματα. Επίσης, το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει για τις 19:00 το απόγευμα δύο συγκεντρώσεις στις πλατείες Αγίας Σοφίας και Ομονοίας και στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της Πάτρας. Από την πλευρά τους, οι Αγανακτισμένοι έχουν προγραμματίσει και αυτοί συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

Όσον αφορά στα μέτρα της Αστυνομίας, βρίσκονται σε ετοιμότητα διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, χωρίς ωστόσο να έχει χρειαστεί να επέμβουν.