Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε θα λέγαμε ότι είναι για γέλια και για κλάματα αλλά η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς είναι μόνο για κλάματα. Στην ανεπτυγμένη Ευρώπη σπάνια υπάρχουν λακκούβες στους δρόμους και όταν από κάποια τεχνική αστοχία ή κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο ο δρόμος υποστεί κάποια ζημιά ή αποκτήσει κάποια λακκούβα, το λιγότερο που κάνουν είναι να επισκευάσουν το δρόμο ή ακόμα και να τον φτιάξουν από την αρχή.

Στην ευρωπαϊκή Ελλάδα αυτό είναι μία άλλη ιστορία φαινομενικά αστεία αλλά κυριολεκτικά θλιβερή και τρομακτική. Η τελευταία μεγάλη βροχή εκτός από την τρύπα στο παντοροϊκό αγωγό στο κέντρο της Αθήνας που οι περαστικοί νόμιζαν πως βγάζει στην… Κίνα, άνοιξε και μία ακόμα τρύπα στη μέση του δρόμου στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Πετροπουλάκη στα Κ. Πατήσια.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αρμόδιες αρχές προφανώς όχι μόνο καθυστέρησαν αφού σχεδόν μία βδομάδα μετά η τρύπα είναι ακόμα ανοιχτή αλλά κάποιοι αυτοσχεδίασαν κιόλας.

Μπήκε μια κορδέλα της Ελληνικής Αστυνομίας στο σημείο για να προειδοποιεί πεζούς και τροχοφόρα ότι υπάρχει κάποιας μορφής κίνδυνος, ενώ άλλοι προχώρησαν και τη γέμισαν με ένα φυτό.