Ένα ποπκόρν που παράγεται στην Ξάνθη ξεκινά την πορεία του με στόχο να βρει τη θέση του στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων.
Πρόκειται για ένα προϊόν που προέρχεται από καλαμπόκι που καλλιεργείται στην περιοχή της Θράκης και παράγεται σε μια βιομηχανία που συνιστά κάθετη αλυσίδα παραγωγής μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν στους καταναλωτές.
Η εταιρία από την Ξάνθη έχει ξεκινήσει την παραγωγή ποπκορν σε τέσσερις γεύσεις και οι υπεύθυνοι της εταιρίας αναφέρουν ότι στόχος τους είναι να αποτελέσει το καλύτερο ελληνικό σνακ με κύριο γνώμονα την ποιότητα.
Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δήλωσαν ότι η βιομηχανία απασχολεί νέους ανθρώπους από την περιοχή και προτιμά τοπικά αγροτικά προϊόντα από τον τόπο τους τον οποίο και στηρίζουν.