Σε διεύρυνση του ων πτήσεων από και προς την Κύπρο και κατ’ επέκταση των επιλογών του ταξιδιωτικού κοινού φαίνεται να προχωρά η Aegean Airlines.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την έναρξη πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Λονδίνο, ενώ δεν αποκλείεται και η έναρξη πτήσεων προς το Παρίσι.

Σύμφωνα με ενγκυρες πληροφορίες, οι πτήσεις προς το Λονδίνο αναμένεται να είναι επί καθημερινής βάσης, εξέλιξη η οποία εάν επιβεβαιωθεί θα ενισχύσει σημαντικά και τις προσπάθειες για ανάκαμψη του τουριστικού ρεύματος από το Ηνωμένο Βασίλειο, της σημαντικότερης αγοράς για τον κυπριακό τουρισμό προς την Κύπρο.

Πάντως, επισήμως η Aegean δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τίποτα, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνει μέσα στην Πέμπτη σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στη Λευκωσία.

Τις πληροφορείς ενισχύει χθεσινή ανακοίνωση της Aegean σύμφωνα με την οποία η εταιρεία απέκτησε τέσσερις χρονοθυρίδες (slots) της Olympic Air στα αεροδρόμια Heathrow του Λονδίνου και Charles de Gaulle του Παρισιού. Η απόκτηση των χρονοθυρίδων έγινε στις 4 Μαρτίου, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος και ανακοινώθηκε επίσημα χθες από την Aegean.

Πηγή: kythirionpolitia.gr