Στη χτεσινή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, συμμετείχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών, ενώ με προσωπικό ασφαλείας λειτούργησε και η Βουλή, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Μετ’ εμποδίων έγιναν οι μετακινήσεις στο κέντρο της Αθήνας, καθώς απεργούσαν οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Παρά την έκκληση της ΓΣΕΕ να μην απεργήσουν, προκειμένου να διευκολυνθούν οι απεργοί, τελικά οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ αποφάσισαν να κρατήσουν ακινητοποιημένα όλα τα μέσα. Στην απεργία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, ενώ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Υπολειτούργησαν οι εφορίες, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα τελωνεία, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, οι ΟΤΑ και οι νομαρχίες, ενώ με προσωπικό ασφαλείας λειτούργησαν και τα νοσοκομεία.

Στην απεργία συμμετείχαν τόσο οι τραπεζοϋπάλληλοι όσο και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ. Τη συμπαράστασή τους στην απεργία δηλώσαν, συμβολικά, οι έμποροι και οι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων.