Νέους προορισμούς με τους οποίους θα συνδέονται απευθείας τα νησιά Ρόδος και Κως, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair.

Πρόκειται συγκεκριμένα για 16 προορισμούς και για τα δύο νησιά, από και προς τους οποίους θα ξεκινήσουν δρομολόγια τον Απρίλιο. Οι δέκα από αυτούς αφορούν τη Ρόδο και οι έξι την Κω, ανεβάζοντας τους συνολικούς προορισμούς για τη χώρα μας σε 30.

Οι πόλεις στις οποίες προσγειώνονται τα αεροπλάνα της εταιρίας είναι η Κως, η Ρόδος, ο Βόλος και η Θεσσαλονίκη, έχοντας στόχο να μεταφέρει στη χώρα μας περίπου 700.000 τουρίστες μέσα στο χρόνο.

Οι νέοι προορισμοί είναι οι εξής:
– Μπάρι-Κως
– Μπολόνια-Κως
– Μπολόνια- Ρόδος
– Βρέμη-Ρόδος
– Βρυξέλλες-Κως
– Κάλιαρι-Ρόδος
– Ντίσελντορφ-Ρόδος
– Φρανκφούρτη-Ρόδος
– Κάουνας(Λιθουανία)- Κως
– Κάουνας-Ρόδος
– Λίβερπουλ-Κως
– Λίβερπουλ-Ρόδος
– Λονδίνο-Ρόδος
– Όσλο-Κως
– Στοκχόλμη-Ρόδος
– Τράπανι(Σικελία)-Ρόδος

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία για να γιορτάσει τους συνολικά 30 προορισμούς με τους οποίους συνδέει τη χώρα μας προσφέρει ένα εκατομμύριο εισιτήρια αξίας 6 ευρώ για ταξίδια κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη μέσα στο Φεβρουάριο και το Μάρτιο.

Προϋπόθεση για την απόκτηση του εισιτηρίου είναι να γίνει η κράτηση ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της 7ης Φεβρουαρίου.

Ικανοποίηση Επιμελητηρίου
Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων της εταιρίας το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας σε ανακοίνωση ότι η εξέλιξη αυτή συμβάλει στην
προοπτική ανάπτυξής τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:
Την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας Ryanαir να επεκτείνει το πρόγραμμα των πτήσεων της προς Ρόδο και Κω υποδέχεται ως σημαντική και θετική εξέλιξη για το μέλλον του τόπου μας το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, 10 νέοι προορισμοί για τη Ρόδο και 6 νέοι προορισμοί για την Κω, ανακοινώθηκαν από την Ryanαir, με Δελτίο Τύπου της αεροπορικής εταιρείας, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ιδιαίτερης αξίας για το μέλλον των νησιών μας, η παραπάνω εξέλιξη, που επιβεβαιώνει την προοπτική τους και έρχεται να συμπληρώσει τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα διακίνησης επιβατών.

Η εξέλιξη αυτή επιβραβεύει το σχεδιασμό και τη στρατηγική του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για την οικονομική ανάπτυξη του Νομού σε εποχές μάλιστα οικονομικής ύφεσης.

Πηγή:rodiaki