Λάβρος ήταν ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του απολογισμού της δημοτικής αρχής στο «Αχίλλειο». Ο δήμαρχος Βόλου έκανε μια αναδρομή στα έργα που έχουν γίνει επί των ημερών του και στη συνέχεια επιτέθηκε κατά των πολιτικών αντιπάλων του και όσους θεωρεί ότι προσπάθησαν να μπουν εμπόδιο στον ίδιο και στην πόλη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό Μέσο gegonota.news, αναφερόμενος στην εντολή που πήρε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει ο Δήμος τις αποκαταστάσεις με χρηματοδότηση από το κράτος, επισήμανε ότι το κόστος των αποκαταστάσεων εκτιμήθηκε στα 220 εκατ. ευρώ, όμως μέχρι σήμερα ο Δήμος Βόλου έχει εισπράξει κάτω από 30 εκατ. ευρώ κι έχει επαναφέρει σε μεγάλο βαθμό την πόλη.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι περιοχές όπως οι Αλυκές, τα Μελισσάτικα, η Αγριά, τα Λεχώνια και άλλες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στις υποδομές, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη. Κρίνω ανάλογα με τις ανάγκες των περιοχών όσον αφορά τις αποκαταστάσεις» ανέφερε ο δήμαρχος.

«Δεν θέλω να ταυτίσω τον Βόλο με κάποια ευρωπαϊκή πόλη, γιατί θέλω στο τέλος αυτές οι πόλεις να ταυτιστούν με τον Βόλο» είπε και ακόμη μία φορά επιτέθηκε σε πολιτικούς αντιπάλους του κάνοντας λόγο για «γραβατάκηδες» και πολιτικούς απατεώνες.

Επίσης, ακόμη μία φορά εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, χωρίς να την κατονομάσει, με αφορμή το Δικαστικό Μέγαρο: «Έβρισα, αγωνίστηκα, πίεσα για το νέο κτίριο. Διεκδίκησα και το πέτυχα. Τι λένε όλοι αυτοί οι απατεώνες -κάποια από αυτούς την ψηφίσατε- δεν με αφορά. Αν νομίζουν ότι μπορούν να αναιρέσουν τη δέσμευση του πρωθυπουργού, είναι πολύ μ@@@@ες. Εγώ κατάφερα να δεσμευτεί ο Μητσοτάκης σε συζήτηση που είχαμε στο “Ξενία”».