Λάτρης της ταχύτητας ήταν ο 17χρονος που άφησε την τελευταία του αναπνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε το πρωί της Παρασκευής στο Κορωπί.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στην οδό Αναστασίου Ντούνη στο Κορωπί, όταν ο 17χρονος μαθητής και οδηγός της μηχανής -που δεν είχε δίπλωμα- έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε δρόμο που είχε STOP αλλά δεν πρόλαβε να σταματήσει και καρφώθηκε πάνω σε ένα τζιπ.

«Άκουσα το μπαμ, βγήκα έξω και είδα ένα παιδί 17 χρόνων να είναι πεσμένο. Το ένα του πόδι ήταν γυρισμένο, το αίμα είχε φτάσει μέχρι κάτω», είπε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του STAR.

Ο μαθητής σήμερα θα πήγαινε εκδρομή με τους συμμαθητές του αλλά δεν παρουσιάστηκε στο σχολείο και, όπως είπαν οι φίλοι του, είχε κανονίσει να πάει να τους βρει μόνος του με τη μηχανή του στο Στάδιο Κορωπίου.

«Το παιδί ερχόταν με 140 χλμ. Ερχόταν πολύ γρήγορα, δεν πρόλαβε να τον δει καθόλου (σ.σ. τον οδηγό) και καρφώθηκε στις πόρτες του τζιπ», είπε άλλος μάρτυρας.

«Φορούσε ένα ψευτοκράνος, αμέσως έγινε κομμάτια και άνοιξε το κεφάλι του», ανέφερε τρίτος μάρτυρας.

Ο 17χρονος, σύμφωνα με τους συμμαθητές του είχε πάθος με τις μηχανές και την ταχύτητα. Πολλές φορές μάλιστα συμμετείχε και σε κόντρες με τους φίλους του.