Τα τροχαία στη χώρα δεν έχουν τέλος και η λίστα των νεκρών στην άσφαλτο ολοένα και μεγαλώνει. Τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι ελληνικοί δρόμοι είναι από τους πλέον αιματοβαμμένους σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεν πτόησε ασυνείδητο οδηγό στην Αργυρούπολη να αντικαταστήσει το τιμόνι του σπορ αυτοκινήτου του με μια παντόφλα.

Ο οδηγός δεν έμεινε μόνο στην πατέντα, αλλά αποφάσισε να την τεστάρει κιόλας με τον πλέον επικίνδυνο τρόπο. Κάνοντας ντριφτ στην πλατεία 208 στην περιοχή των νοτίων προαστίων. Σε ένα σημείο όπου καθημερινά διέρχονται αρκετά αυτοκίνητα, λεωφορεία και στην περιοχή υπάρχει πάρκο όπου συχνάζουν κατά κύριο λόγο παιδιά. Μάλιστα, οδηγούσε κρατώντας την… παντόφλα με το ένα χέρι, αφού με το άλλο χέρι βιντεοσκοπούσε την πράξη του, ανεβάζοντας στη συνέχεια το βίντεο στα social media.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο «τρελό» περιστατικό που συναντούν καθημερινά οι οδηγοί. Όπως φαίνεται και στο βίντεο της εκπομπής LiveNews οδηγός κάνει επιτόπια αναστροφή στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου και κινείται αντίθετα.