Ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος που συγκρούστηκε με τη μηχανή του 47χρονου, ο οποίος κατευθυνόταν στη Λαμία, δηλώνει συγκλονισμένος από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Ο 82χρονος μίλησε στην εκπομπή LiveNews δηλώνει πως έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του και δεν έχει κουράγιο να σηκωθεί από το κρεβάτι του. «Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος», είπε αρχικά ο οδηγός του αγροτικού.

«Δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις».

Συγκλονισμένη η πεθερά του 47χρονου γιατρού δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής: «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες κι έφευγε γιατί είναι και τα παιδιά. Σαν πολύτεκνοι, δεν πήραν συνυπηρέτηση. Τα παιδιά είναι στη Λαμία και ερχόταν η μαμά – έκανε διπλές βάρδιες στο ΝΙΜΤΣ και τα ρεπό και ερχόταν να διαβάζει λίγο τα παιδιά».

Η είδηση της τραγικής απώλειας του 47χρονου συγκλόνισε τους συναδέλφους του, με το νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν ο άτυχος χειρουργός να βγάζει ανακοίνωση για τον θάνατό του. Παράλληλα, συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και το σχολείο στο οποίο φοιτούσαν τα παιδιά του γιατρού.