Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Ηλεία, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα όχημα με ένα αγροτικό, με αποτέλεσμα να μεταμορφωθούν σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ μια 27χρονη έχασε τη ζωή της.

Το patrisnews.com σημείωσε ότι το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο δρόμο Αμαλιάδας – Σαβαλίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που εξετάζονται από την Τροχαία.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τη νεαρή γυναίκα να τραυματίζεται πολύ σοβαρά και τα οχήματα να μετατρέπονται σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες της Π.Υ. Αμαλιάδας, που με χρήση διασωστικής σειράς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την 27χρονη, την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στη Ν.Μ. Αμαλιάδας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το δυστύχημα, τραυματίστηκε βαριά και ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση.

Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στην κοινότητα της Αγίας Μαύρας από την οποία είχε καταγωγή η αδικοχαμένη κοπέλα, με τους οικείους της να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που «χτύπησε» την πόρτα στο σπιτικό τους και τους συγχωριανούς της να έχουν «παγώσει» από τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.