Ελεγκτής του προαστιακού που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Χαλκίδα πιάστηκε στα πράσα την ώρα που εισέπραττε χρήματα από επιβάτες που δεν είχαν εισιτήριο. Όπως καταγράφεται και σε βίντεο ντοκουμέντο, ο ελεγκτής φαίνεται πως δίνει ρέστα στους επιβάτες, χωρίς να τους δίνει κάποιο εισιτήριο.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της Hellenic Train μιλώντας στον ΣΚΑΪ που έφερε στο φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο βίντεο υποστήριξε ότι ο εν λόγω υπάλληλος της εταιρίας έχει βεβαρυμμένο παρελθόν, καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως έχει προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες κατά το παρελθόν.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

«Σε δρομολόγιο του προαστιακού, συνοδός συρμού έλαβε από επιβάτη χρηματικό ποσό για αδιευκρίνιστους λόγους και φυσικά εν αγνοία της εταιρίας. Τέτοιου είδους ανάρμοστα περιστατικά είναι ανεπίτρεπτα, αδικαιολόγητα και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το σύνολο των εργαζομένων και της εταιρίας. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον επιβάτη για την αναστάτωση, αλλά και για τη δυσάρεστη θέση στην οποία βρέθηκε λόγω της συμπεριφοράς του συνοδού.

Από τη δική μας πλευρά διερευνούμε τα αίτια του περιστατικού και άμεσα ενεργοποιείται η πειθαρχική διαδικασία. Ο συνοδός τίθεται σε διαθεσιμότητα», αναφέρει η εταιρία για το απαράδεκτο περιστατικό.