Στα 59 του χρόνια πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Αγρολάμπος.

Ο Μπάμπης Αγρολάμπος, είχε γεννηθεί το 1965 στο Διδυμότειχο Έβρου, ενώ σπούδασε στο ΕΚΠΑ και στη Σχολή Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 1989 από την εφημερίδα «Πρώτη» στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «902 Αριστερά στα FM» αλλά και στις εφημερίδες «Αναγνώστης», «Τέταρτη Εξουσία», «Επενδυτής» και στο περιοδικό «Επτάμισυ».

Από το 1992 εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 96,1», πρώτα ως υπεύθυνος ρεπορτάζ και έπειτα ως αρχισυντάκτης. Συνεργάτες σε εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών ΣΚΑΪ και MEGA. Εργάστηκε στην Ελευθεροτυπία από το 2008 μέχρι το κλείσιμό της, ενώ από το 2013 εργαζόταν στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: «Ο Μπάμπης Αγρολάμπος διακρίθηκε για την επαγγελματική του συνέπεια, την εργατικότητα και τη σοβαρότητα που επεδείκνυε σε όλα τα ρεπορτάζ με τα οποία απασχολήθηκε. Άνθρωπος αξιοπρεπής, σεμνός, πράος, με ακέραιο χαρακτήρα, εργάστηκε σκληρά και με ευσυνειδησία.

Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στάθηκε αλληλέγγυος προς τους συναδέλφους και είχε συμμετοχή σε κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες. Από τον Νοέμβριο του 2008 έως τον Μάιο του 2010, ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες με τις καθοριστικές παρεμβάσεις του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την οικογένεια, τα παιδιά, και τους φίλους του αγαπημένου μας Μπάμπη. Τα στοιχεία της κηδείας του Μπάμπη Αγρολάμπου θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Ενώσεως».