Το Κayak Waffles & Crepes έχει κάνει ήδη την παρουσία του αισθητή στο κέντρο της Αθήνας, με την προσθήκη στην Kayak Καπνικαρέας ενός μοναδικού waffles & crepes corner. 

Η Κayak με την μεγάλη της εμπειρία σε παγωτά και γλυκά και πάντοτε με τις εκλεκτές πρώτες ύλες που διαθέτει σε όλα τα προϊόντα της, δημιούργησε φέτος και ξεχωριστούς συνδυασμούς βάφλας και κρέπας που θα σας εντυπωσιάσουν. Πως μπορεί κανείς να αντισταθεί  στην ακαταμάχητη Pavlova, στην λαχταριστή Banoffee και στην κλασσική πραλίνα φουντουκιού με μπισκότο; Σημαντικό tip για να απογειωθεί το γευστικό αποτέλεσμα,  να προσθέσετε μία μπάλα παγωτού Κayak. Γιατί μην ξεχνάμε πως η επιλογή κρέπας & βάφλας στην Κayak είναι well deserved!

Kayak Ice Cream 

Η Kayak είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία που εδώ και τρεις δεκαετίες δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής παγωτού και γλυκού. Η φιλοσοφία της βιομηχανίας Kayak βασίζεται στην αναζήτηση της τέλειας συνταγής μέσα από εκλεκτά υλικά συνδυάζοντας κλασσικές γεύσεις με τις γαστρονομικές τάσεις της εποχής.  Όλα τα παγωτά και γλυκά Κayak παράγονται από τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα, αληθινούς ξηρούς καρπούς και εκλεκτές ποικιλίες σοκολάτας.

Site www.kayak.gr | Instagram kayak.gr | Facebook It is Kayak | TikTok kayakicecream