Εκατοντάδες διαδηλωτές είναι συγκεντρωμένοι στην οδό Φύσσα 60, στο μνημείο του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, προκειμένου να συμμετάσχουν στην πορεία μνήμης για τον 34χρονο καλλιτέχνη. Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες και απλοί πολίτες που δεν γνώριζαν τον νεαρό τραγουδιστή έχουν συγκεντρωθεί στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, όπου από στιγμή σε στιγμή θα ξεκινήσει η πορεία, η οποία θα καταλήξει στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς.

Σε απόσταση από το μνημείο του Φύσσα υπάρχει ήδη διακριτική παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι ευελπιστούν πως δεν θα γίνουν επεισόδια από άτομα που ενδεχομένως θα παρεισφρήσουν στην πορεία μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν φασαρίες.

Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε τους διαδηλωτές, οι οποίοι έως και αυτή την ώρα συνεχίζουν να προσέρχονται και να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη πορεία στα στενά του Κερατσινίου και της Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ξεκινήσει η πορεία θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της κινητοποίησης. Δηλαδή, θα κλείσουν κεντρικοί δρόμοι και τα οχήματα θα εκτρέπονται σε παράπλευρους δρόμους.

Σε ισχύ κυκλοφοριακά μέτρα

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η Τροχαία στην περιοχή του Κερατσινίου και της Νίκαιας λόγω της πραγματοποίησης της πορείας.

Παράλληλα, έχουν κλείσει με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. οι σταθμοί της γραμμής 3 του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα».

Πηγή: ΑΠΕ